Pedeapsă uriaşă pentru cel mai căutat interlop român din Europa. Câţi ani va avea când iese din închisoare

Autor: Dragos Suciu Postat la 21 septembrie 2017 745 afişări

Pedeapsă uriaşă pentru cel mai căutat interlop român din Europa. Câţi ani va avea când iese din închisoare

Grupul condus de interlopul român a strâns, din activităţi de crimă organizată, sume totalizând milioane de dolari, bani folosiţi şi pentru a determina stoparea amplei anchete declanşate împotriva reţelei de crimă organizată coordonată de el.

La începutul lunii iulie 2011, peste o sută de persoane au fost arestate în cadrul unei operaţiuni globale de amploare a Interpol, supranumită Infra-Red, ce îi vizează pe unii din cei mai periculoşi fugari ai lumii, pe lista de căutări fiind şi românul suspectat de trafic de persoane. Anchetatorii au vizat 29 de ţări şi 450 de persoane suspectate de infracţiuni precum crime, pedofilie sau trafic de droguri.

Află aici pedeapsa uriaşă pentru cel mai căutat interlop român din Europa. Câţi ani va avea când iese din închisoare

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pedeapsa-uriasa-pentru-cel-mai-cautat-interlop-roman-din-europa-cati-ani-va-avea-cand-iese-din-inchisoare-16736789
16736789
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.