Pe cine a ales familia Ford să conducă compania: Un director al unei fabrici de mobilă şi un rege al fotbalului

Postat la 05 iunie 2017 104 afişări

Jim Hackett, noul director executiv al Ford care trebuie să aducă compania pe creştere, a fost director al unei fabrici de mobilă, dar şi un cunoscător desăvârşit al fotbalului, fiind pentru o perioadă de timp directorul atletic al programului Michigan Wolverines, Universitatea Michigan, scrie Financial Times.

Pe cine a ales familia Ford să conducă compania: Un director al unei fabrici de mobilă şi un rege al fotbalului

El a fost omagiat de fanii echipei universităţii atunci când a intrat pe terenul de fotbal, oamenii strigând din răsputeri "Hack-ett Hack-ett Hack-ett", notează Ziarul Financiar.

Omul, care timp de 20 de ani, în calitate de director executiv al producătorului de mobilier Steelcase, a fost creditat cu reimaginarea biroului modern, devenise o figură de cult şi era poreclit regele fotbalului.

Dar cu toate acestea nu era un om interesat de maşini.

Acum, el a fost chemat să facă pentru maşinile Ford ceea ce a făcut odată pentru fotbalul din Michigan: să încurajeze echipa, să construiască o fundaţie pentru viitor şi să salveaze de la decădere un alt brand celebru din Midwestern.

Dacă mai întâi Jim Hackett lupta sub sloganul: veneraţi Michigan Wolverines, acum are o sarcină puţin mai grea, aceea de a salva Ford, gigantul de 114 ani al industriei auto din SUA.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
director,
fotbal,
ford,
companie,
fabrici,
mobila,
rege,
alegere,
familie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.