Patzaichin, marca inregistrata!

Postat la 21 ianuarie 2011 11 afişări

"Pensionat" inainte de vreme, Ivan Patzaichin (61 de ani) nu poate sta departe sport. Cvadruplul campion olimpic la canoe va intra in afaceri, urmand sa puna la bataie cel mai tare brand al sau: "marca Patzaichin".

In 2009, Ivan Patzaichin a plecat de la lotul olimpic de canoe, pe care il conducea, simtind ca nu mai este dorit. "Mai bine plec eu decat sa fiu dat afara. De acum incolo voi antrena doar la Dinamo" , spunea cel mai renumit fiu al Deltei. In 2011, Ivan Patzaichin revine in forta cu un megaproiect legat, evident, de sportul care l-a consacrat. "Regele canoei" va produce tricouri si ambarcatiuni purtand numele sau. "Va produce echipamentele in tara, dar le va vinde inclusiv in strainatate. Ivan are intrare chiar si la sefi de stat. Toti isi aduc aminte de el de la Olimpiada din 1972, cand a cucerit aurul dupa ce a terminat o cursa cu pagaia rupta", a declarat o sursa din sport.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
brand,
Ivan Patzaichin,
afaceri
/actualitate/patzaichin-marca-inregistrata-7908861
7908861
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.