Patruzeci de candidaţi pe un loc în conducerea Hidroelectrica

Postat la 13 aprilie 2013 24 afişări

Un număr de 2.447 de persoane au depus CV-uri pentru 67 de poziţii de top şi middle management scoase la concurs de Hidroelectrica, reprezentând aproape 40 de candidaţi pe un loc.

Patruzeci de candidaţi pe un loc în conducerea Hidroelectrica

 Procesul de recrutare a început pe 20 martie, iar cei intersaţi au putut transmite CV-urile pe site-ul Hidrolectrica până miercuri, 10 aprilie. Procedura de depunere a fost exclusiv online.

Selecţia CV-urilor a început în 27 martie şi este planificată să se încheie în 20 aprilie, se arată într-un comunicat transmis de Hidroelectrica.

Programările pentru următoarea etapă a recrutării - interviurile cu candidaţii selectaţi - încep la 22 aprilie.

Din cele 67 de poziţii scoase la concurs, 52 sunt în cele 13 sucursale din ţară ale companiei, iar 15 posturi sunt în executivul de la Bucureşti.

Recrutarea este derulată de Hidroelectrica în parteneriat cu firma Pedersen&Partners.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/patruzeci-de-candidati-pe-un-loc-in-conducerea-hidroelectrica-10741993
10741993
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.