Patru zile dedicate copiilor la Terra Park

Autor: Ioana Mihai Postat la 01 iunie 2012 63 afişări

Începând cu 1 iunie, copiii de toate vârstele sunt aşteptaţi în parcul de distracţii pentru a petrece clipe de neuitat alături de Milo, porumbelul care a văzut întreaga lume.

Timp de patru zile, copiii se vor bucura de atracţiile parcului începând cu ora 10.00 dimineaţa până la ora 23.00. Pentru copii mici, dar şi pentru adolescenţi v avea loc mini-concerte, trupe de dans, pictură pe faţă, baloane şi multă culoare.

Milo nu a uitat nici de copiii fără părinţi sau din familii cu probleme financiare, aşa că i-a invitat şi pe ei să ia parte la distracţie. "Ne-am dorit foarte mult ca de toată această distracţie să se poată bucura şi copiii mai puţin norocoşi, ce provin din familii monoparentale cu situaţii economice precare, copii instituţionalizaţi sau aflaţi în grija familiilor sociale, aşa că am făcut câteva invitaţii către centrele de plasament şi centrelor de zi din sectorul 6", a declarat directorul de marketing Terra Park, Nicole Toma.

Terra Park îşi va deschide porţile şi în timpul săptămânii, programul parcului pe toată perioada verii va începe de la ora 16.00 în zilele săptămânii şi se va termina la ora 22.00, iar în weekend va fi deschis de la ora 10.00 la 23.00. În cursul săptămânii vizitatorii vor beneficia de oferte speciale.

Primul parc tematic de distracţii din România, Terra Park oferă soluţii de recreere şi de petrecere a timpului. Experienţa oferită de Terra Park este o călătorie simbolică în jurul lumii, traversând cele mai cunoscute ţări şi regiuni de pe mapamond, într-o îmbinare atractivă şi surprinzătoare de soluţii tehnice, decorative şi arhitectuale.

Deschis anul trecut în urma unei investiţii de 25 de milioane de euro, parcul se întinde pe 30.000 mp are 30 de echipamente pentru distracţie, din care 17 sunt pentru exterior şi 13 pentru interior. Terra Park este deschis pe toată durata anului, numărul estimat de vizitatori pentru primul an fiind de 600.000. 1.000 de persoane pot folosi echipamentele de distracţie în acelaşi timp.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Terra Park,
copii,
Milo
/actualitate/patru-zile-dedicate-copiilor-la-terra-park-9696843
9696843
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.