Patru promovări în cadrul DTZ Echinox pe sfârşit de an

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 18 decembrie 2014 336 afişări

DTZ Echinox anunţă patru promovări pe sfârşit de an în cadrul departamentelor office şi rezidenţial

Monica Vasile - associate director transaction management, s-a alăturat DTZ Echinox în cadrul echipei de birouri în 2007, ocupându-se atât de clienţii locali, cât şi de clienţii internaţionali. În ultimii ani, şi-a asumat rolul de mentor, ocupându-se de formarea profesională a noilor veniţi în departament, reuşind să negocieze şi să intermedieze importante contracte de închiriere împreună cu aceştia. Ea are expertiză pe consultanţă, însoţind chiriaşul sau propietarul în întreg demersul de ocupare al unui spaţiu. În cei peste şapte ani în cadrul DTZ, ea a câştigat experienţă în cadrul departamentului de birouri, fiind implicată în numeroase tranzacţii atât în Bucureşti, cât şi în ţară, totalizând peste 55.000 mp.

Eduard Turcoman - associate director office & industrial, s-a  alăturat echipei în urmă cu şapte ani, fiind implicat în dezvoltarea portofoliului de clienţi al companiei. Este specializat în consultanţă pe segmentul spaţiilor de birouri, oferind suport chiriaşilor şi proprietarilor pentru asigurarea contractelor de leasing, reînnoirea termenilor contractuali, optimizarea spaţiului şi a costurilor de ocupare şi pentru alte servicii conexe. A tranzacţionat peste 50.000 mp de spaţii de birouri atât în Bucureşti, cât şi în ţară, fiind implicat în peste 50 de tranzacţii. De mai bine de doi ani, se ocupă şi de dezvoltarea segmentul industrial din cadrul DTZ, fiind implicat în închirieri de spaţii logistice de aproximativ 30.000 mp.

Bogdan Bogatu - associate director new business, face parte din echipa DTZ din 2010, contribuind la creşterea portofoliului de clienţi al companiei. S-a concentrat pe consolidarea relaţiilor DTZ cu importanţi dezvoltatori şi proprietari din piaţă şi a dezvoltat relaţii de colaborare cu chiriaşi reprezentativi din diverse domenii, printre care IT, asigurări, energie sau servicii medicale. A tranzacţionat în perioada 2010 - 2014 peste 40.000 mp spaţii de birouri.

Mădălina Cojocaru, head of office department DTZ Echinox a menţionat: „Suntem o echipă matură, lucrând de peste 6 ani împreună”. Departamentul de birouri al DTZ Echinox a intermediat anul acesta peste 25.000 mp de spaţii de birouri, reprezentând atât tranzacţii de relocare, cât şi extinderi, renegocieri sau clienţi noi intraţi în piaţă.

Raluca Plaviţă - associate director residential department. Cu peste 13 ani de experienţă în domeniul imobiliar, a fost implicată în tranzacţii din piaţa rezidenţială de lux şi a oferit consiliere pentru companii multinaţionale, dar şi pentru ambasade în procesul de relocare. Este implicată în deschiderea de noi sedii de ambasade în România împreună cu Ministerul Afacerilor de Externe. În cei peste şase ani în cadrul DTZ Echinox, a reuşit să relocheze sedii de ambasade precum Tunisia, Africa de Sud, Israel, Qatar, etc., dar şi reşedinţe oficiale.

Valoarea cumulată a tranzacţiilor DTZ pe segmentul rezidential de lux a ajuns la o valoare aproximativă de 8 milioane de euro în 2014.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dtz echinox,
anunt,
tranzactii,
ambasade,
contracte
/actualitate/patru-promovari-in-cadrul-dtz-echinox-pe-sfarsit-de-an-13727757
13727757
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.