Patroni italieni au deschis o fabrică de piese auto la Iaşi în semn de mulţumire pentru angajatul lor român, nevoit să se întoarcă acasă

Postat la 27 martie 2017 1242 afişări

O firmă din Italia a deschis o fabrică de piese auto la Iaşi, iar motivul este surprinzător. Patronii au vrut să-l răsplătească astfel pe un român care a muncit mai mulţi ani în Italia, dar a fost nevoit să se întoarcă acasă. Şi pentru că nu au vrut să renunţe la serviciile lui, au deschis o fabrică în România.

Patroni italieni au deschis o fabrică de piese auto la Iaşi în semn de mulţumire pentru angajatul lor român, nevoit să se întoarcă acasă

Vasile Constantin e maistru prelucrător de metale de 20 de ani. O meserie pe care nu se prea pune preţ la noi în ţară, dar pe care italienii o apreciază din plin.

A lucrat la Fortus Iaşi, dar acum câţiva ani a plecat să lucreze în Italia, la Treviso.

Acolo s-a remarcat prin muncă, pricepere şi seriozitate. El şi colegii lui români au reuşit să mărească profitul companiei italiene. Iar când a anunţat că trebuie să revină în România, a avut parte de o mare surpriză.

"Foştii colaboratori din Italia, când au văzut că nu rămân acolo şi că mă întorc definitiv au zis că, bun, atunci mutăm şi nou o parte din producţie în România. Am pornit cu investiţii destul de modeste, să vadă cumva şi cum ne descurcăm aici, legislaţia destul de încâlcită la momentul respectiv", povesteşte maistrul Vasile Constantin.

Cititi mai multe pe www.stiri.tvr.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deschidere,
fabrica,
iasi,
auto,
intoarcere,
patroni,
piese,
roman

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.