Pasajul Basarab va fi inaugurat sambata. Oprescu invita bucurestenii la promenada

Postat la 17 iunie 2011 48 afişări

Pasajul Basarab va fi inaugurat sambata, cand bucurestenii sunt invitati la o promenada, urmand ca de duminica, la ora 6.00, acesta sa fie deschis traficului auto, a anuntat vineri primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Oprescu a precizat ca sambata, de la ora 10.00, ii asteapta pe toti bucurestenii sa vina pe Pasajul Basarab si sa participe la o parada prilejuita de inceperea vacantei.

"Ii invit din toata inima pe toti bucurestenii maine (n.r. - sambata), ii astept pe toti pe pod incepand cu ora 10.00, iar duminica, de la ora 6.00, masinile vor putea circula pe pasaj", a mai spus Oprescu.

Primarul general a sustinut ca pasajul este gata, s-a semnat procesul verbal de predare-primire si se poate da in folosinta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Pasajul Basarab,
inaugurare,
Oprescu
/actualitate/pasajul-basarab-va-fi-inaugurat-sambata-oprescu-invita-bucurestenii-la-promenada-8353722
8353722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.