Pasajul Basarab se deschide duminica la ora 6.00 traficului auto

Postat la 18 iunie 2011 35 afişări

Pasajul Basarab a fost deschis pentru vizitare sambata, la ora 10.00, o ora mai tarziu urmand sa inceapa "Bucharest Summer Parade", la care vor defila motociclisti, masini retro, reprezentanti ai minoritatilor si ai constructorului, ai Politiei Rutiere, Pompierilor, Politiei Locale si Jandarmeriei.

Cateva sute de bucuresteni, de toate varstele, au raspuns deja invitatiei primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, si au venit de la prima ora sa vada Pasajul Basarab. Primarul Sorin Oprescu i-a invitat pe bucuresteni sa vina, sambata, de la ora 10.00, pe Pasajul Basarab si sa participe la o parada prilejuita de inceperea vacantei. "Pasajul nu-i al lui Oprescu, nu e al politicienilor, este al bucurestenilor si pe acestia ii invit maine (sambata, n.r.) sa-l vizite. Ii asigur ca merita, las oamenii sa judece cu o zi inainte de deschiderea traficului auto", a spus, vineri, primarul general, care a anuntat ca Pasajul Basarab va fi deschis traficului auto incepand de duminica, ora 6.00. Pietonii pot urca pe Pasajul Basarab numai din rampele de pe Soseaua Nicolae Titulescu si Bulevardul Vasile Milea, acestia putand merge doar pe un singur fir, pe sensul dinspre Soseaua Nicolae Titulescu spre Bulevardul Vasile Milea. Traversarea pietonilor de pe trotuare pe rampele pasajului se face sub protectia organelor de ordine.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pasajul-basarab-se-deschide-duminica-la-ora-6-00-traficului-auto-8356224
8356224
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.