Partidul lui Putin vrea naţionalizarea companiilor occidentale care şi-au suspendat activitatea în Rusia

Autor: Daniel Contescu Postat la 08 martie 2022 959 afişări

Rusia Unită, partidul preşedintelui Vladimir Putin, a propus naţionalizarea fabricilor de producţie ale companiilor occidentale care şi-au suspendat activităţile în ţară.

Propunerea a fost făcută de secretarul de partid, Andrei Turchak: „Rusia Unită propune naţionalizarea fabricilor de producţie ale companiilor care au anunţat să părăsească şi să-şi închidă fabricile din Rusia cu ocazia operaţiunii speciale din Ucraina”, a spus el.

„Acţiunile similare ale companiilor occidentale nu sunt altceva decât faliment fraudulos. În orice caz, este o decizie pur politică al cărei preţ este că un număr mare de muncitori ruşi au fost disponibilizaţi peste noapte, ca să nu mai vorbim că, făcând acest lucru, aceste companii dăunează propriei economii, împuşcându-se în picior.

Occidentul a început războiul de sancţiuni împotriva Rusiei, la care s-au alăturat nu numai guvernele, ci şi companiile private. Unii dintre aceştia anunţă că îşi încetează activitatea în Rusia şi îşi închid fabricile.

Propunerea de naţionalizare „este o măsură extremă, dar nu tolerăm înjunghiile în spate şi ne vom proteja poporul”, a spus Turchak. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companii străine,
rusia,
putin,
rusia unită

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.