Parlamentul European i-a ridicat imunitatea lui Adrian Severin. Care a fost reactia eurodeputatului

Postat la 23 iunie 2011 45 afişări

Parlamentul European a aprobat, joi, ridicarea imunitatii eurodeputatului Adrian Severin, adoptand raportul Comisiei JURI in acest sens.

Raportul redactat de europarlamentarul Francesco Speroni a fost votat prin ridicare de mana, de catre majoritatea eurodeputatilor. Votul nu a fost inregistrat electronic.

Potrivit procedurilor PE, dupa votul din plen, decizia de ridicare a imunitatii va fi comunicata autoritatilor romane.Decizia de ridicare a imunitatii va fi transmisa Ministerului Justitiei roman, pentru a fi inaintata DNA.Severin: Salut ridicarea imunitatii mele, deschide calea anchetei asupra unei inscenari

"Decizia Parlamentului European privind ridicarea imunitatii mele parlamentare este o decizie pe care o salut, intrucat deschide, dupa luni de ezitari si acuzatii nefondate, de demagogie si minciuna, calea anchetei asupra unei inscenari a carei victima, in loc sa fie aparata, a fost executata public, fara respect pentru prezumtia de nevinovatie sau dreptul la aparare. Am cerut mereu aceasta ancheta si este logic sa o astept cu incredere", sustine Severin, intr-o declaratie remisa agentiei MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/parlamentul-european-i-a-ridicat-imunitatea-lui-adrian-severin-care-a-fost-reactia-eurodeputatului-8377756
8377756
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.