Parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe săptămână

Postat la 05 noiembrie 2013 35 afişări

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, marţi, o modificare la Statutul deputaţilor şi senatorilor prin care parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe săptămână, cu condiţia ca acestea să fi fost făcute în interes de serviciu şi aprobate de Biroul Permanent.

Parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe săptămână

 Plenul reunit al celor două Camere a modificat astfel articolul 46 din Statutul deputaţilor şi senatorilor, referitor la dreptul la transport.

Până acum, actul normativ prevedea că deputaţii şi senatorii care nu au domiciliul în municipiul Bucureşti şi se deplasează în Bucureşti pentru a participa la lucrările Parlamentului, precum şi cei care au domiciliul în Bucureşti şi se deplasează în circumscripţia electorală în care au fost aleşi beneficiază de transport gratuit sau de decontarea cheltuielilor de transport pe liniile aeriene interne pentru o călătorie dus-întors pe săptămână.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/parlamentarii-vor-putea-beneficia-de-mai-multe-zboruri-interne-pe-saptamana-11626225
11626225
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.