Parcul de distracţii Terra Park se redeschide

Postat la 29 martie 2013 180 afişări

Începând cu acest weekend, parcul de distracţii Terra Park se redeschide. Ca şi în sezonul trecut, Terra Park va organiza, conform reprezentanţilor parcului, în următoarele luni evenimente şi concerte

”Vrem să oferim vizitatorilor noştri o experienţă completă şi unică. (...) vom pune şi în acest an accent pe evenimente şi pe surprize plăcute atât pentru cei mici, cât şi pentru tinerii, părinţii sau bunicii care ne vor trece pragul. Practic, pentru preţul pe care l-ar plăti pentru a viziona un film la cinematograf, o familie poate trăi o experienţă unică, într-o locaţie modernă, sigură şi accesibilă atât pentru bucureşteni, cât şi pentru cei care vin din provincie”, a declarat Alexandru Toader, general manager Terra Park.

Parcul derulează pe 30 martie o promoţia: începând cu ora 10:00, vizitatorii primesc 100 de puncte pentru 40 de lei, puncte pe care le vor putea folosi la oricare dintre atracţiile parcului.

Între atracţiile parcului se numără La Maşinuţele cu Baterie, La Corabie sau La Baloane. De asemenea, tot la interior, poate fi experimentat un cinema 4D.

Pentru familii între atracţii se numără Hydrolift-ul Polul Nord, maşinuţele Old Timer Crash, La Capătul Lumii şi Ceştile Magrebiene.

Amatorii de senzaţii tari au şansa de a-şi testa limitele în atracţiile extreme ale Terra Park, printre care celebrul Willis Tower, Nava Khufu, Kamikaze şi Toltec Pendula.

Modalitatea de acces şi de tarifare, precum şi costul fiecărei atracţii rămân neschimbate faţă de anul trecut. Pentru grupurile organizate, pentru elevi şi pentru cei care doresc să-şi organizeze propriile evenimente în interiorul parcului, Terra Park vine cu cele mai atractive şi flexibile oferte.

Terra Park şi-a deschis porţile în toamna anului 2011 şi a avut până în prezent peste 200.000 de vizitatori. Investiţia a fost de aproximativ 25 de milioane de euro.

Date tehnice

Whirlwind coaster

Dimensiuni:  60X35 m, 20 m inaltime punct maxim

Capacitate: 7 vagoane, 28 pasageri/cursa, 800 pasageri/ora.

Lungime: 350 m

“Montagne russe” de mari dimensiuni in care pasagerii parcurg cu viteze ametitoare un traseu intortocheat de 350 metri care poate atinge inaltimi de aproape 20 metri, iar in anumite puncte ale traseului pasagerii resimt de 3 ori greutatea corpului – 3G.

Magic galleon

Dimensiuni: 13x8,5 m

Capacitate: 18 adulti sau 24 copii

Urmărește Business Magazin

/actualitate/parcul-de-distractii-terra-park-se-redeschide-10700024
10700024
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.