Parc logistic pe un teren de 96 ha în Agigea

Autor: Cristina Cuncea Postat la 21 februarie 2013 72 afişări

Compania spaniolă Graells & Llonch va începe în acest an construcţia celui de-al treilea parc logistic şi industrial din România, la Agigea, în parteneriat cu Chayton Capital, companie de investiţii imobiliare care deţine în localitatea din judeţul Constanţa un teren de 96 de hectare.

Compania spaniolă Graells & Llonch va începe în acest an construcţia celui de-al treilea parc logistic şi industrial din România, la Agigea, în parteneriat cu Chayton Capital, companie de investiţii imobiliare care deţine în localitatea din judeţul Constanţa un teren de 96 de hectare. "Acest parc va avea un impact major pentru domeniile industriale şi logistice care targetează Asia, Orientul Mijlociu şi sud-estul Europei. Lucrările vor începe în vara acestui an", a declarat Mihai Escu, consultant în cadrul departamentului industrial al companiei de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle. Investiţia ar putea fi de circa 200 de milioane de euro, în condiţiile în care Graells & Llonch a anunţat că va investi o sumă similară într-un proiect asemănător la Turda. Acesta ar fi al treilea parc de acest tip pe care compania spaniolă îl dezvoltă în România. Compania mai deţine un parc industrial în România, la Prejmer, în judeţul Braşov, care se întinde pe o suprafaţă de 839.000 de metri pătraţi şi este ocupat în proporţie de circa 65%.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Parc logistic,
teren,
Agigea,
Graells & Llonch
/actualitate/parc-logistic-pe-un-teren-de-96-ha-in-agigea-10580274
10580274
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.