Paranormalul Social-Democrat

Postat la 18 ianuarie 2010 8 afişări

Dupa ce conduci Romania o noapte, nu mai esti acelasi om. Incepe sa ti se arate. Altfel le vezi. Capeti calitati extrasenzoriale. Esti atins.

Abia acum - dupa declaratiile Doamnei Mihaela Geoana, puse cap la cap cu marturisirile lui Viorel Hrebenciuc - inteleg ce s-a intamplat in Miercurea Mare si apoi in Joia Flacarii Violet a confruntarii dintre cei doi prezidentiabili. "Cred ca a fost atacat energetic foarte mult", a dezvaluit Doamna. Si-apoi, daca nici ea nu stie despre ce vorbeste...

Cum s-au petrecut lucrurile, conform martorilor: Basescu si echipa lui de paranormali au declansat atacul energetic miercuri pe la scapatat. Familia Geoana si Hrebenciuc s-au ferit sa dea nume, de teama. Eu dau: varful de lance a fost Videanu. Credeti ca intamplator e la Energie? Vom analiza stiintific, in cele ce urmeaza, cum a pierdut seful PSD alegerile, in timp ce le castiga.

Cititi editorialul Leliei Munteanu pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/paranormalul-social-democrat-5363673
5363673
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.