Parada de Ziua Naţională a României: Circulaţie restricţionată în Bucureşti, începând de vineri

Postat la 28 noiembrie 2013 46 afişări

Circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Şoseaua Kiseleff şi pe străzile din zona Arcului de Triumf din Capitală, vineri, când are loc repetiţia pentru manifestările de 1 Decembrie, şi duminică, pentru parada militară organizată de Ziua Naţională.

Parada de Ziua Naţională a României: Circulaţie restricţionată în Bucureşti, începând de vineri

 Traficul va fi restricţionat vineri şi duminică, între orele 05.00 şi 14.00, pe axul central şi pe banda I de circulaţie de pe Şoseaua Kiseleff, între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Arcul de Triumf, pentru desfăşurarea manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei.

De asemenea, în cele două zile, între orele 9.00 şi 14.00, va fi restricţionat traficul rutier pe Şoseaua Kiseleff - între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Victoriei, pe strada Alexandru Constantinescu - între Piaţa Arcul de Triumf şi Bulevardul Mărăşti, pe Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu - între Piaţa Arcul de Triumf şi Bulevardul Mărăşti, pe Bulevardul Constantin Prezan - între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Charles de Gaulle, precum şi temporar pe strada Ion Mincu, între Bulevardul Aviatorilor şi Bulevardul Ion Mihalache.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/parada-de-ziua-nationala-a-romaniei-circulatie-restrictionata-in-bucuresti-incepand-de-vineri-11727506
11727506
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.