Panică în faţa Pentagonului, de teama Ebola: Pasagerii unui autobuz au fost în carantină câteva ore

Autor: Mihai Draghici Postat la 18 octombrie 2014 26 afişări

Pasagerii unui autobuz au fost plasaţi patru ore în carantină după ce unei femei revenite recent din Africa i s-a făcut rău într-o parcare din faţa sediului Departamentului american al Apărării, la Washington DC.

Femeia a vomitat într-o parcare de la Pentagon, vineri după-amiază. La sosirea medicilor, ea a declarat că a revenit recent din vestul Africii, astfel că a fost considerată suspectă de Ebola şi a fost transportată imediat la Spitalul Inova Fairfax.

Potrivit Washington Post, douăzeci şi doi de pasageri ai unui autobuz cu care femeia venise au fost plasaţi patru ore în carantină. Între timp, autorităţile medicale au stabilit că femeia nu are virusul Ebola.

Febra hemoragică Ebola a provocat moartea a cel puţin 4.555 de persoane dintre cele 9.216 cazuri înregistrate în şapte ţări (Liberia, Sierra Leone, Guineea, Nigeria, Senegal, Spania şi SUA), potrivit celui mai recent bilanţ al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
EBOLA,
/actualitate/panica-in-fata-pentagonului-de-teama-ebola-pasagerii-unui-autobuz-au-fost-in-carantina-cateva-ore-13411335
13411335
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.