Până unde merg tentaţiile băncilor pentru clienţi: excursii la Paris pentru cumpărătorii cu cardul

Postat la 09 septembrie 2011 29 afişări

Turcii de la Credit Europe au lansat o campanie de stimulare a cumpărăturilor cu cardul, prin care posesorii de CardAvantaj care fac achiziţii în septembrie sunt tentaţi cu excursii la Disneyland Paris.

Campania se adresează atât clienţilor noi care îşi procură şi folosesc CardAvantaj MasterCard în perioada campaniei, cât şi clienţilor deja existenţi ce vor efectua tranzacţii. Prin tragere la sorţi, aceştia beneficiază de una dintre cele 30 de excursii pentru două persoane la Disneyland Paris. Cheltuielile sunt suportate de bancă, de la cazare până la transport cu avionul şi acces în Disneyland Park şi Walt Disney Studios Park.

În paralel, banca îi premiază pe clienţi cu jucării Disney pentru tranzacţiile efectuate la comercianţii parteneri din mallurile participante la campanie - Plaza România, Bucureşti Mall, Afi Palace Cotroceni, Iulius Mall Iaşi, Cluj şi Timişoara, City Park Constanţa, Unirea Shopping Center Braşov şi Atrium Arad.

Credit Europe Bank este filiala locală a Credit Europe Group, controlat de miliardarul turc Husnu Ozyegin. În România, banca avea la sfârşitul anului trecut active de 5,77 miliarde de lei (4,14 miliarde de euro). Credit Europe a fost cea care a lansat pe piaţa românească modelul de rate fără dobândă pentru cumpărăturile cu cardul, model preluat apoi inclusiv de cele mai mari bănci din sistem.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pana-unde-merg-tentatiile-bancilor-pentru-clienti-excursii-la-paris-pentru-cumparatorii-cu-cardul-8716750
8716750
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.