Până la 450.000 de lei nerambursabili, pentru fermele din România. Care sunt condiţiile pentru obţinerea banilor

Postat la 21 august 2017 178 afişări

Programul guvernamental de microindustrializare, prin care firmele pot beneficia de alocaţii nerambursabile de maximum 450.000 de lei pe proiect, va deschide o sesiune de depunere a cererilor în perioada 21-31 august, având pentru acest an un buget de 75 de milioane de lei.

Până la 450.000 de lei nerambursabili, pentru fermele din România. Care sunt condiţiile pentru obţinerea banilor

„Contribuţia beneficiarului este de minimum 10%, iar alocaţia nerambursabilă – de maximum 90%, în limita a 450.000 de lei. Avem, pentru acest an, un buget de 75 de milioane de lei, astfel că ne aşteptăm să fie 165 de beneficiari, care vor crea 330 de locuri de muncă noi şi vor menţine alte 600 de locuri de muncă existente la 31 decembrie 2017”, a declarat ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer. El a precizat că acest program „nu va funcţiona pe principiul primul venit - primul servit, ci se vor acorda punctaje”.

Prin Programul de microindustrializare se finanţează implementarea planurilor de afaceri, în ordinea descrescătoare a punctajelor obţinute.

Obiectul finanţării trebuie să se încadreze în una sau mai multe din urmatoarele categorii eligibile:

Vezi continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.