(P) WowApp: prima aplicaţie care vrea să facă o lume mai bună

Postat la 26 noiembrie 2015 476 afişări

Trăim într-o lume în care interacţiunile umane şi tehnologia sunt aproape nedespărţite, într-o lume în care atenţia noastră este orientată mai mult asupra sinelui decât asupra comunităţilor din care facem parte. Reechilibrarea balanţei este de-acum la un click distanţă.

WowApp este o aplicaţie gratuită de comunicare digitală care îşi propune să dea înapoi utilizatorilor săi valoarea materială a timpului petrecut online. Sistemul revoluţionar care stă la baza WowApp constă în distribuirea profitului sau venitului obţinut din utilizarea aplicaţiei de către membrii săi. . Peste 70% din câştigurile pe care WowApp le obţine din vânzarea spaţiului publicitar sau din apelurile plătite se întorc către utilizatori., Aceştia decid apoi ce vor face cu fondurile: le pot dona către ONG-uri sau le pot transfera în propriul cont bancar

Cum funcţionează aplicaţia?

WowApp este o aplicaţie pe bază de invitaţie gratuită. Obţii o invitaţie de la prietenii care deja o folosesc sau de la una din ONG-urile partenere WowApp: OvidiuRoHospice Casa SperanţeiTeach for RomaniaMerci Charity BoutiqueHHC RomâniaTelefonul Copilului. Îţi creezi un cont, instalezi gratuit WowApp pe smartphone, tableta, laptop si/sau desktop şi îţi poţi invita mai departe cunoscuţii să se alăture comunităţii tale. 

Aplicaţia poate fi folosită gratuit pentru mesagerie, telefonie sau videocalling de pe orice device unde e instalată şi se sincronizează automat pe toate device-urile unui utilizator, pe Android, iOS, PC şi MAC.

Puterea aplicaţiei se bazează pe puterea reţelei. Cu cât reţeaua din care un utilizator face parte este mai mare şi cu cât gradul de utilizare al aplicaţiei creşte, cu atât valoarea veniturilor membrilor va fi mai mare şi de asemenea sumele pe care un membru WowApp le poate dona sau le poate transfera în contul propriu vor creşte.

Câştigurile financiare se obţin atunci când utilizatorii optează să vadă  reclame în timp ce folosesc aplicaţia pentru nevoile lor de comunicare zilnice. sau când aleg să folosească WowApp ca pe un serviciu de telefonie pre-paid şi efectuează apeluri în afara reţelei  WowApp.  Comunicarea, apelurile de voce sau video în reţeaua WowApp sunt gratuite.

Idee vizionară, dezvoltare românească.

Thomas Knobel, un investitor străin, este persoana care şi-a dorit să le ofere oamenilor o nouă perspectivă de a folosi tehnologia pentru o lume mai bună şi a ales România ca ţară unde să dezvolte această aplicaţie. A investit peste 5 ani de muncă în visul său pentru a-l transpune in realitate prin  www.wowapp.com

“In visurile mele WowApp schimbă modul în care trăim. Schimbă felul în care cumpărăm lucruri, modul în care sunt împărţite profiturile, în visurile mele se schimbă felul în care oamenii participă în acţiuni caritabile şi felul în care folosim Internetul astăzi.” Thomas C. Knobel

Această aplicaţie de chat, calling si video-calling a fost dezvoltată de o echipă de peste 70 de programatori români.  La trei săptămâni de la lansare, WowApp a înregistrat creşteri spectaculoase în Rusia, Brazilia şi Statele Unite. Recent a trecut de pragul de 100.000 de membri în toată lumea.

România demonstrează astfel că poate fi în avangarda revoluţiei tehnologice şi adaugă o doză neaşteptată de umanitate unui produs digital de ultimă generaţie.

Cum funcţionează aplicaţia?

La nivel mondial exista deja peste 2000 de organizaţii non-guvernamentale pe care utilizatorii le pot susţine prin intermediul aplicaţiei WowApp În România,lista e în continuă creştere odată cu afirmarea aplicaţiei pe piaţa românească. Mai multe detalii legate de ONG-urile implicate găsiţi AICI.

Astfel, pe măsură ce numărul de utilizatori WowApp creşte, câştigurile tuturor vor fi din ce în ce mai mari, pentru că o comunitate unită şi activă atrage din ce în ce mai multe investiţii în publicitate.

Pentru mai multe detalii despre aplicatie si inscriere, accesati www.wowapp.com

Urmărește Business Magazin

/actualitate/p-wowapp-prima-aplicatie-care-vrea-sa-faca-o-lume-mai-buna-14889622
14889622
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.