A fost găsită cea mai mare comoară din istorie. Era dată dispărută de peste 300 de ani

Postat la 08 decembrie 2015 3907 afişări

A fost găsită cea mai mare comoară din istorie. Era dată dispărută de peste 300 de ani

Columbia a găsit o navă scufundată cu comori în valoare de 3 miliarde de dolari. Vasul spaniol San Jose a fost scufundat de către britanici în 1708, iar la bord se aflau numeroase bunuri (aur, argint etc), însă nu a fost găsit până acum, la 307 ani distanţă.

"Este cea mai valoroasă comoară găsită din istoria umanităţii", a declarat Juan Manuel Santos, preşedintele Columbiei.

O echipă din Columbia a găsit vasul pe coasta oraşului columbian Cartagena, iar potrivit presei străine comorile găsite ar valora  aproximativ 3 miliarde de dolari. Astfel devenind cea mai mare şi cea mai valoroasă descoperire de acest fel.

"Numărul şi tipul de materiale găsite nu lasă nicio urmă de îndoială. Este vorba de San Jose", a declarat Ernesto Montenegro, şeful Insitutului columbian de antropologie şi istorie. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-fost-gasita-cea-mai-mare-comoara-din-istorie-era-data-disparuta-de-peste-300-de-ani-14912375
14912375
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.