(P) Viaţa în echilibru. Despre scuze şi motivaţie

Postat la 01 septembrie 2020 1179 afişări

(P) Viaţa în echilibru. Despre scuze şi motivaţie

Echilibrul dintre viaţa profesională şi cea personală este, adeseori, greu de atins. Într-o lume în care rezultatele trebuie să fie întotdeauna bune şi rapide, mulţi dintre noi alegem să facem compromisuri, atât la birou, cât şi acasă. Găsirea acestui echilibru devine o provocare, iar atunci când apar şi scuzele, în ambele medii şi de orice natură, el devine şi mai greu de obţinut. Cu atât mai mult când vine vorba de un stil de viaţă sănătos.

Pentru a reuşi, sunt multe decizii de luat, bariere de depăşit şi scuze de înlăturat. Pentru cele din urmă, Beko vine cu un răspuns simplu şi eficient, care valorifică tehnologia modernă.

AquaTech , noua inovaţie Beko pentru maşini de spălat, înjumătăţeşte timpul de spălare şi oferă îngrijire dublă ţesăturilor*. Mai întâi, AquaTech  premixează detergentul cu apă, apoi pulverizează lichidul direct pe ţesătura textilelor. Curăţarea delicată şi în profunzime este asigurată de echilibrul dintre numărul redus de rotaţii ale tamburului maşinii de spălat şi puterea apei.

Pentru atingerea echilibrului, ai nevoie în primul rând de tehnologiile potrivite. Cu inovaţia Beko AquaTech , scuzele dispar. Ai timp să îţi speli hainele după sală şi să te odihneşti pentru o nouă zi la birou. Poţi să-ţi iei echipamentul favorit la antrenament, proaspăt curăţat, ca să te motiveze să depăşeşti orice bariere. Sau să îţi speli rapid încălţămintea, când vremea de afară pare perfectă pentru alergat.

Odată obţinut acest echilibru, el trebuie menţinut pentru a deveni un nou stil de viaţă -  de aceea, maşinile de spălat rufe de la Beko dispun de 5 ani garanţie produs şi 10 ani garanţie Motor Pro Smart Inverter**. Ca să ai nu doar tehnologia potrivită, ci şi încrederea că ea va deveni partenerul tău pe termen lung.

Află mai multe detalii despre inovaţia AquaTech™ pe www.beko.ro/aquatech/


*Aprobat de laboratoare independente. Schimbările de durată a ciclurilor de spălare şi nivelul de protecţie a ţesăturilor variază în funcţie de programul selectat.

**De la data achiziţiei, cu condiţia înregistrării produsului în termen de 30 zile, la *9010 sau pe beko.ro/extragarantie. Campanie valabilă în perioada 1 februarie 2020 – 31 ianuarie 2021.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scuze,
viata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.