(P) Rochii elegante, cămăşi şi costume. Ce se poartă la o întâlnire de afaceri?

Postat la 18 august 2021 65 afişări

(P) Rochii elegante, cămăşi şi costume. Ce se poartă la o întâlnire de afaceri?

Solicitând un dress code aparte, special, viaţa la birou sau cea de la  întâlnirile de afaceri se împarte între dorinţa de a fi credibilă şi nevoia irepresibilă de a-ţi afirma singularitatea. Deci care sunt ţinutele pe care să le porţi la o întâlnire de afaceri pentru a fi cea mai profesionistă fără să renunţi însă la stil?

Cum alegi corect fuste şi rochii elegante?

Fustele tip creion sunt cele care te ajută să ai un look mai şic şi mai serios. Fusta tip creion este perfect adaptată tuturor funcţilor tale profesionale. Pot să stea la baza dressingului tău şi la baza celor mai frumoase ţinute pentru a crea alături de cămăşi cele mai elegante look-uri. Pentru că, da, cămăşile pentru femei, la fel ca şi cele pentru bărbaţi de pe https://answear.ro/k/barbati/imbracaminte/camasi sunt cele care te vor ajuta să te afirmi în mediul de afaceri în care activezi.

Fustele drepte sunt clasice, dar foarte eficiente pentru cele mai elegante ţinute. Te ajută să ai un plus de alură şi se pot purta atât cu tocuri, cât şi cu pantofi tip derby. 

Rochiile elegante, structurate, pentru o alură plină de clasă, formală şi feminină. O rochie bine croită, foarte elegantă, adaptată siluetei tale va fi impecabilă pentru întâlnirile de afaceri. 

Rochiile sunt soluţii de bază pentru outfiturile urbane moderne, în compania pantofilor stiletto creând ţinute cu stil autentice. La fel de confortabil pot fi integrate în ţinutele smart elegante, dar şi pentru outfiturile nonformale cu aspect profesional.  Poţi alege un model de rochii pe answear.ro în carouri, cu imprimeuri mai fine sau mai discrete pe care să le pui cel mai bine în valoare prin intermediul bijuteriilor. 

Sunt costumele reprezentative pentru stilul office? 

Costumele sunt piesele vestimentare de bază din dressingul unei femei de afaceri. Cu siguranţă că este cel mai bun prieten al tău de la locul de muncă şi de la o întâlnire de afaceri. Poţi alege fie un model cu pantaloni, fie unul cu fustă. De tine depinde dacă te simţi mai bine, mai în largul tău cu o fustă sau cu o pereche de pantaloni. Alege nuanţe precum griul, negrul, bleumarinul sau albul. Asociază totul unor pantofi în nuanţe neutre şi unor bijuterii mai şic, dar mai discrete.

Costumele cu pantaloni sunt piesele vestimentare indispensabile din dressing care devin un atu de preţ atunci când vine vorba despre stil. 

Pantalonii eleganţi sunt cei care te ajută să conjugi de minune eleganţa şi confortul. Pantalonii ampli, cu pense sunt încă de actualitate. Poţi alege cea mai mare varietate de nuanţe de pastel sau poţi miza pur şi simplu pe nuanţele mai închise. Poţi purta pantalonii cu cămăşi mai suple sau cu un top de dantelă.

Cum porţi bluzele elegante în acest sezon?

Bluzele sunt şi ele piese indispensabile, mai ales cele în nuanţe de crem. Dar poţi avea mai multe nuanţe la tine în dressing, de cea mai bună calitate, care sunt mereu în stare ireproşabilă. Se pot purta atât cu fuste, cât şi cu pantaloni.  

Blazerele mai clasice sunt cele care vor completa de minune ţinuta. Dacă te învârţi în mediul de afaceri, cu siguranţă că ştii că blazerul este un element indispensabil pentru a afişa clasa şi rangul. Te poţi juca cu alte piese vestimentare la infinit pentru a întări latura mai serioasă şi mai elegantă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
rochii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.