(P) Digitalizarea ultimilor doi ani a accelerat procesul de învăţare, iar abilitatea de a comunica eficient este în topul listei de priorităţi a unui număr din ce în ce mai mare de oameni

Postat la 12 aprilie 2022 212 afişări

(P) Digitalizarea ultimilor doi ani a accelerat procesul de învăţare, iar abilitatea de a comunica eficient este în topul listei de priorităţi a unui număr din ce în ce mai mare de oameni

Digitalizarea ultimilor doi ani a accelerat procesul de învăţare, iar abilitatea de a comunica eficient este în topul listei de priorităţi a unui număr din ce în ce mai mare de oameni. Şi asta pentru că în perioada de timp pe care au avut-o la dispoziţie pentru ei, specialiştii din diverse domenii au ales să investească în dezvoltarea propriilor competenţe, în cursuri de perfecţionare.

Fie că vorbim de antreprenori, manageri din marile corporaţii, oameni de vânzări şi marketing, cu toţii au înţeles că au nevoie, pentru reuşita lor, de o comunicare eficientă, cu sens, atractivă, care să includă elemente pe care până acum nu le-au luat în calcul. Cum ar fi tehnici din televiziune.

Şi pentru că a înţeles această nevoie din piaţă, prin intermediul propriei platformei de E-learning, compania locală de training şi consultanţă, Starperformining a lărgit gama de cursuri şi a adăugat o colaborare importantă în portofoliu, cu un om din televiziune.

Mădălina Samoilă, trainer, jurnalist cu o experienţă de peste 12 ani în televiziune şi specialist în comunicare a pus în componenţa cursului ”Tehnici de vorbit în public şi prezentare în afaceri” o serie de tehnici folosite în televiziune şi o adaptare a metodei unice pe care o utilizează în cursurile live unu la unu, unde rata de succes este de peste 90 la sută. Acum acest conţinut este disponibil online, oricui îşi doreşte performanţă în carieră şi este gata să schimbe complet felul în care comunică.

Ştim cu toţii că un discurs este mai eficient decât orice material în formă scrisă. Vorbitul are astăzi noi valenţe şi puteri. Datorită Internetului, un singur discurs poate ajunge la mii de oameni, iar această revoluţie a online-ului a generat renaşterea vorbitului în public.

Despre curs

Conţinutul cursului include 50 de video-uri, 3 webinarii, 3 sesiuni de consiliere şi 1 test online, şi cuprinde şi un modul de Media Training, dedicat celor care doresc înveţe cum să fabrice citate pentru presă şi cum să răspundă la întrebările jurnaliştilor astfel încât să se poată promova mai bine.

Sunt explicate inclusiv tehnicile care se folosesc în prezentările online, (ZOOM, Meet, Skype)  în interviurile televizate şi în prezentările în faţa investitorilor. În plus, toţi cursanţii vor învăţa să îşi alcătuiască mesajele pentru aceste tipuri de interacţiuni. Se practică tehnici de respiraţie şi dicţie, iar întreaga curiculă este construită în jurul unui fir roşu esenţial de care cursanţii au nevoie: creşterea încrederii astfel încât teama să fie eliminată şi livrarea mesajului să fie una memorabilă.

Pe tot parcursul procesului de învăţare, cursanţii pot interacţiona în mod direct cu Mădălina pentru explicaţii detaliate, pentru trimiterea de filmări sau dezbaterea unor concepte şi tehnici de vorbit în public prin grupul închis de FB al Mădălinei Samoilă: Speaking cu Mădălina- Cursanţi.

Înscrierea la acest curs se face  la acest link în platforma de E-learning StarPerformining.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eficienta,
oameni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.