(P) Continental Hotels investeşte 6,85 milioane de euro şi deschide patru noi hoteluri renovate şi reamenajate integral

Postat la 30 iunie 2021 51 afişări

După o perioadă în care foarte mulţi oameni au petrecut o mare parte din timp în interiorul locuinţelor, o vacanţă undeva în ţara sună foarte bine. Deşi industria hotelieră a avut o perioadă destul de lungă de pauză, iată că unele hoteluri au transformat acest timp de lockdown într-un avantaj care să le aducă beneficii termen mediu şi lung.

Continental Hotels investeşte 6,85 milioane de euro şi deschide în acest an patru noi hoteluri renovate şi reamenajate integral, parte din portofoliul companiei. Este vorba despre Continental Forum Bucureşti care a a avut deschiderea pe 30 mai anul curent, Continental Forum Constanţa care a fost deschis pe 19 mai, MyContinental Sibiu care va fi deschis începând cu data de 23 iulie, iar MyContinental Bucureşti care va fi deschis publicului în toamna acestui an.

Cu o tradiţie de peste 30 de ani pe piaţa turistică din România, Continental Hotels a avut mereu în vedere furnizarea de servicii hoteliere de calitate pentru segmentul turismului de afaceri. Iar, în prezent, Continental Hotels este cel mai mare lanţ hotelier românesc ce acoperă piaţa de lux, business şi economy, oferind, în acelaşi timp, o gamă completă de servicii şi pentru segmentul MICE.

„2021 este an aniversar pentru Continental Hotels. Pentru că împlinim 30 de ani de activitate pe piaţa din România, am dorit, printre altele, să marcăm acest moment şi prin rebranduirea acestor patru hoteluri, în trei oraşe importante din ţară.”, declară Radu Enache, CEO Continental Hotels. „Încrederea pe care o au clienţii noştri în noi, câştigată de-a lungul timpului prin serviciile de calitate, ne-a dat acest imbold de a merge înainte şi de a accepta provocările unui an, şi aşa, destul de greu printr-o nouă provocare: aceea de a continua să îmbunătăţim serviciile noastre printr-un rebranding curajos într-un mediu foarte ostil pentru industria actuală a turismului. Ne bucurăm mult că am reuşit să ducem acest plan la bun sfârşit.”, continuă acesta.

Foto: Radu Enache

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi: www.continentalhotels.ro.

Lucrările de renovare şi reamenajare a celor patru hoteluri Continental Forum Bucureşti, Continental Forum Constanţa, MyContinental Bucureşti şi MyContinental Sibiu au avut o durată de execuţie de aproximativ 8 luni, în timp ce suma investită s-a ridicat la 6,85 milioane de euro. Hotelurile renovate au funcţionat sub un alt brand hotelier până în luna iulie a anului trecut, iar în momentul de faţă ele vor reîntregi portofoliul de branduri hoteliere proprii ale Continental Hotels.

Continental Forum Bucureşti este situat în centrul oraşului (vecinătatea Parlamentului României) şi permite clienţilor săi acces rapid şi uşor către toate punctele de interes din oraş. Hotelul va funcţiona sub un standard de patru stele, cu 161 de  camere, 7 săli de conferinţă şi va avea un restaurant Continental Bistro.

MyContinental Bucureşti este amplasat în apropierea Gării de Nord şi oferă acces rapid către diverse obiective turistice importante din oraş. Acesta va funcţiona sub un standard de trei stele plus, cu 250 de camere, 8 săli de conferinţă, restaurant MyBistro şi cofetărie Tekaffe.

Continental Forum Constanţa, un hotel de patru stele, pune la dispoziţia turiştilor 154 de camere, restaurant Continental Bistro, 3 săli de conferinţă şi un salon de evenimente private.

MyContinental Sibiu este situat în centrul oraşului, foarte aproape de obiectivele turistice importante precum Piaţa Mare, Muzeul Naţional Brukenthal, Piaţa Mică şi celebrul pod al Minciunilor. Hotelul va sub un standard de trei stele cu 195 de camere, 6 săli de conferinţă şi restaurant MyBistro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deschidere,
hoteluri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.