(P) Black Friday 2022 – Cand începe Black Friday pe Infinity Marketplace şi care sunt cele mai râvnite produse din campanie

Postat la 08 noiembrie 2022 55 afişări

(P) Black Friday 2022 – Cand începe Black Friday pe Infinity Marketplace şi care sunt cele mai râvnite produse din campanie

Black Friday 2022, cel mai mare eveniment de shopping din an, s-a anunţat anul acesta începând cu data de 11 noiembrie. Cei mai mari jucători de pe piaţă se pregătesc cu oferte explozive pentru cea mai puternică perioadă de reduceri din an. Infinity Marketplace a anunţat reduceri în categorii diverse, de la produse dedicate casei, până la articole sportive şi cadouri.

Magazinul online infinity.ro organizează campania de Black Friday în acest an în perioada 11-22 noiembrie şi invită oamenii la cumpărături smart cu sfaturi şi ponturi pentru pregătirea coşului de cumpărături înaintea startului campaniei de reduceri.

Cele mai vândute produse de Black Friday pe Infinity Marketplace

În anii precedenţi, de Black Friday la Infinity Marketplace, cele mai vândute produse au fost cele din categoria pieselor de mobilier, articolelor sportive şi decoraţiunilor.

Anul acesta infinity.ro se aşteaptă ca, pe lângă aceste categorii de produse, să se numere printre vedete şi cea a cadourilor, motiv pentru care au anunţat că pe lângă oferte compentitive, vor oferi şi retur extins până pe 15 ianuarie produselor selectate pentru campania de Black Friday. Încurajând cumpărăturile calculate, nu cele la impuls, returul extins este un beneficiu pe care Infinity Marketplace îl oferă oamenilor pentru a putea achiziţiona atenţiile de sărbători fără grija perioadei de retur.

                Tot în categoria celor mai vândute produse au intrat şi cele dedicate organizării casei, lenjeriilor de pat şi cele orientate spre îngrijirea grădinii şi terasei.

Asigură-te că te bucuri de ofertele celei mai puternice perioade de reduceri şi fii pregătit pentru startul ofertelor Black Friday. Ţi-am pregătit surprize una şi una, însă până atunci, pregăteşte lista de produse de care ai nevoie şi lista de cadouri pentru prieteni şi familie. Pe Infinity Marketplace vei găsi soluţia de care ai nevoie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.