(P) Acreditare internaţională pentru chirurgia cardiovasculară de la SANADOR

Autor: Publicitate Postat la 08 iunie 2023 35 afişări

Centrul de excelenţă în chirurgia cardiovasculară minim invazivă de la Spitalul Clinic SANADOR a devenit primul şi singurul din Romania centru de training acreditat internaţional.

Prof. Dr. Victor Costache, şeful Secţiei de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Clinic SANADOR:

„Acest titlu reprezintă o recunoaştere a eforturilor şi a dedicării echipei noastre. El confirmă faptul că Spitalul Clinic SANADOR este în fruntea inovaţiei şi a excelenţei medicale în România, oferind pacienţilor noştri cele mai avansate tratamente minim invazive pentru afecţiunile cardiovasculare. Mulţumim Corcym Academica pentru oportunitatea de a ne alătura reţelei sale selecte de Centre de Training în domeniul Chirurgiei Cardiovasculare Minim Invazive.” 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
chirurgie,
acreditare,
minim,
spital,
romania,
training

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.