Ovidiu Tender îşi extinde afacerile în Africa: Prospecţiuni a câştigat premise pentru exploatare de aur, metale grele şi rare în Senegal

Postat la 29 noiembrie 2011 40 afişări

Compania Prospecţiuni, controlată de omul de afaceri Ovidiu Tender, a obţinut de la guvernul senegalez dreptul de a prospecta şapte perimetre de resurse minerale, printre care aur, metale grele şi metale rare, şi va începe activitatea în ianuarie 2012.

"Am câştigat şapte permise pentru explorare şi exploatare, din care patru pe fosfaţi, iar celelalte pe metale grele (titan, zircon), aur, cupru şi metale rare (litiu), toate în Senegal. În ianuarie 2012 vom începe prospectarea la perimetrele de fosfaţi şi aur", a declarat Tender.

Totodată, compania Prospecţiuni a semnat săptămâna trecută un memorandum cu Petrosen, compania naţională de petrol din Senegal, pentru înfiinţarea unei societăţi mixte, denumită Petro-Prospect.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ovidiu Tender,
Africa,
afaceri
/actualitate/ovidiu-tender-isi-extinde-afacerile-in-africa-prospectiuni-a-castigat-premise-pentru-exploatare-de-aur-metale-grele-si-rare-in-senegal-9015189
9015189
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.