Oţelul a debutat cu o înfrângere în grupa C a Ligii Campionilor, scor 1-2 cu FC Basel

Postat la 14 septembrie 2011 11 afişări

Campioana României Oţelul Galaţi a debutat cu o înfrângere în grupa C a Ligii Campionilor, după ce a pierdut, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-2 (0-1), întâlnirea cu formaţia elveţiană FC Basel, în prima etapă a grupelor competiţiei.

Golul echipei Oţelul a fost marcat de Pena '58, în timp ce pentru FC Basel au înscris F.Frei '39 şi A.Frei '84 (penalti). FC Basel a deschis scorul în minutul 39, prin Fabian Frei, care a marcat cu capul, după o centrare a lui Streller. Oţelul a egalat în minutul 58 prin Marius Pena, care l-a învins pe Sommer din patru metri, după ce portarul elveţienilor respinsese în faţă un şut puternic al lui Antal din 18 metri. În minutul 82, Sălăgeanu a primit direct cartonaşul roşu pentru un fault asupra lui Streller, arbitrul dictând penalti pentru elveţieni, care a fost transformat de Alexander Frei, în minutul 84. În minutul 87, Huggel (FC Basel) a primit al doilea galben pentru un fault asupra lui Viglianti, fiind eliminat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotbal,
liga campionilor,
otelul,
basel,
rezultat
/actualitate/otelul-a-debutat-cu-o-infrangere-in-grupa-c-a-ligii-campionilor-scor-1-2-cu-fc-basel-8751310
8751310
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.