Organizatorii protestului contra desfiinţării SMURD, amendaţi cu până la 10.000 de lei

Postat la 14 ianuarie 2012 16 afişări

Treisprezece persoane implicate în organizarea protestului de vineri seară, din Bucureşti, care s-a încheiat la Cotroceni, au fost identificate, ele riscând amenzi cuprinse între 1.000 şi 10.000 de lei.

în timpul acţiunii de protest "contra desfiinţării SMURD" nu au fost înregistrate incidente. Un singur bărbat a fost ridicat de jandarmi şi dus la secţia 17 de poliţie după ce a încercat să forţeze intrarea la Palatul Cotroceni. El nu făcea parte din grupul de protestatari.

Oamenii au venit la Cotroceni, în marş din Piaţa Universităţii, unde s-au adunat în jurul orei 18.00, pentru a-l susţine pe Raed Arafat. Oamenii au scandat lozinci împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi împotriva guvernanţilor. Protestul nu a fost autorizat.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că iniţiatorii protestului, care au antecedente în organizarea de astfel de manifestări publice fără autorizaţie, vor fi identificaţi pe baza imaginilor video şi sancţionaţi conform legii pentru organizarea protestului.

Mitinguri pentru susţinerea lui Raed Arafat au avut loc vineri seară şi în Braşov, Timişoara şi Sibiu.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/organizatorii-protestului-contra-desfiintarii-smurd-amendati-cu-pana-la-10-000-de-lei-9147064
9147064
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.