Orban: Am dat mandat deputaţilor PNL să voteze împotriva moţiunii care îl vizează pe Cristian Ghinea

Autor: Cosmin Pirv Postat la 14 iunie 2021 34 afişări

Preşedintele PNL Ludovic Orban susţine că deputaţii partidului vor vota împotriva moţiunii iniţiate de PSD care îl vizează pe ministrul Investiţiilor şi Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

Orban: Am dat mandat deputaţilor PNL să voteze împotriva moţiunii care îl vizează pe Cristian Ghinea

„Am discutat despre moţiunea iniţiată de PSD împotriva ministrului Cristian Ghinea. Biroul Exectutiv a decis în unanimitate să dea mandat deputaţilor PNL să voteze împotriva moţiunii iniţiate de PSD împotriva ministrului Investiţiilor şi Fondurilor Europene”, a declarat luni Ludovic Orban.

Moţiunea simplă contra ministrului Cristian Ghinea va fi citită luni, iar votul se va da marţi.

Liderul liberal a mai anunţat că a cerut senatorilor şi deputaţilor partidului să fie prezenţi la dezbaterile parlamentare până în 30 iunie.

„De asemenea, având în vedere că până la data de 30 iunie ne vom confrunta cu o moţiune de cenzură depusă de PSD, de asemenea, în cadrul procedurilor parlamentare vom avea voturi foarte importante, atât la Cameră, cât şi la Senat, cât şi la nivelul camerelor reunite, am luat decizia de a solicita prezenţa 100% a tuturor senatorilor şi deputaţilor PNL la toate procedurile parlamentare importante până în data de 30 iunie. Nu ştim încă exact când va fi depusă moţiunea de cenzură, dar, în ceea ce ne priveşte, PNL este mobilizat: va vota împotriva moţiunii de cenzură şi va susţine toate demersurile parlamentare care sunt iniţiate de coaliţie”, a mai spus luni Orban.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîţu va fi depusă cel mai târziu în 24 iunie, a anunţat, joi seara, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ludovic orban,
moţiune,
cristian ghinea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.