Oraşul din România unde angajaţii primesc bonusuri dacă merg la muncă! Se dau bonusuri şi celor care recomandă persoane de angajat!

Postat la 15 mai 2017 179 afişări

La conferinţa ZF de retail, Ionuţ Roman, de la Selgros, spune că în Timişoara a auzit de companii care plătesc bonus angajaţilor pentru a veni la muncă. Timişoara este poate cel mai aglomerat oraş din România din punct de vedere al ofertelor de angajare, rata şomajului fiind “zero”.

Oraşul din România unde angajaţii primesc bonusuri dacă merg la muncă! Se dau bonusuri şi celor care recomandă persoane de angajat!

În alte zone din ţară sunt companii care dau bonus 1.000-1.300 de lei celor care recomandă sau aduc oameni care pot fi angajaţi.

 

Oana Botolan Datki, SEE managing partner la Consulteam, spune că firmele au ajuns să aplice politica de recrutare: Îi angajez pe toţi cei care vor să lucreze la mine. Adică nu mai contează ce ştiu, ce pot face, ci doar să vină să lucreze.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.