Oraşul din România care nu se mai opreşte din dezvoltare. Primăria a mai demarat un proiect european de milioane de euro, pentru a moderniza sistemul de termoficare

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 12 mai 2022 4095 afişări

Oraşul din România care nu se mai opreşte din dezvoltare. Primăria a mai demarat un proiect european de milioane de euro, pentru a moderniza sistemul de termoficare

Primăria Oradea a demarat un proiect european de 49,7 mil. lei (10 mil. euro), fără TVA, pentru reabilitarea sistemului de termoficare - etapa III - puncte termice.

Prin acest proiect se are în vedere reabilitarea a 42 de puncte termice din municipiu, prin modernizarea instalaţiilor interioare, monitorizarea parametrilor termici şi automatizarea instalaţiilor aferente acestora.

Primăria Oradea a lansat pe SEAP licitaţia pentru lucrările de proiectare şi execuţie necesare reabiltării sistemului de termoficare, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 14 iunie 2022, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Oradea.

Sursa de finanţare o reprezintă Programul Operaţional Infrastructură Mare, Axa 7 ’’Creşterea eficienţei energetice la nivelul sistemului centralizat de termoficare în oraşele selectate" - program dedicat ce vizează continuarea lucrărilor de reabilitare propuse în Master Planurile sistemelor de încălzire centralizată din municipiile Bacău, Botoşani, Focşani, Iaşi, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Timişoara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oradea,
reabilitare,
sistem,
termoficare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.