Oraşele din România care vor să redevină comune. Transport cu caruţa, apă nepotabilă, dar taxe la nivel de metropolă

Postat la 15 februarie 2016 393 afişări

Oraşele din România care vor să redevină comune. Transport cu caruţa, apă nepotabilă, dar taxe la nivel de metropolă

Aceleaşi nemulţumiri unesc mai multe localităţi din ţară. Oamenii sunt suparaţi pe autorităţi şi vor ca aşezările lor să revină la statutul de comune, după ce în urma cu 12 ani au fost facute cu forţa, oraşe, ca să putem adera la Uniunea Europeana, scrie stirileprotv.ro.

De atunci, taxele şi impozitele li s-au dublat, apă tot tulbure curge la robinete, iar străzile au rămas neasfaltate.Toată suflarea din localitate, adică vreo 3 mii de oameni, aspiră să revină la statutul de comună, ca să scape de taxele mari, mai mari decât la Cluj, după cum spun oamenii.

Citiţi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/orasele-din-romania-care-vor-sa-redevina-comune-transport-cu-caruta-apa-nepotabila-dar-taxe-la-nivel-de-metropola-15075421
15075421
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.