Orange România şi Orange Republica Moldova au efectuat primul apel internaţional HD Voice din lume

Postat la 22 octombrie 2012 11 afişări

Orange România şi Orange Republica Moldova a efectuat, luni, primul apel HD Voice internaţional din lume, un serviciu care asigură o claritate deosebită a sunetului în timpul convorbirii telefonice.

Serviciul HD Voice a fost lansat pe piaţa din Republica Moldova în septembrie 2009, iar în mai 2011 a fost inclus în oferta Orange România.

Serviciul necesită un telefon compatibil şi acoperire 3G şi 3G+.

Portofoliul Orange România include 15 modele de telefone mobile compatibile HD Voice.

În România, numărul apelurilor HD Voice efectuate a înregistrat o creştere susţinută de la lansare, ajungând la aproximativ 20 milioane la finele lunii septembrie a acestui an, potrivit datelor prezentate de reprezentanţii operatorului într-o conferinţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/orange-romania-si-orange-republica-moldova-au-efectuat-primul-apel-international-hd-voice-din-lume-10249952
10249952
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.