Opriţa: Militarul internat la Spitalul Floreasca după prăbuşirea elicopterului a fost operat, prognosticul rămâne rezervat

Postat la 08 martie 2013 14 afişări

Militarul internat la Spitalul Floreasca după ce a fost rănit în urma prăbuşirii unui elicopter în judeţul Bacău a fost operat, starea lui este stabilă, dar pot să apară oricând complicaţii, astfel că prognosticul rămâne rezervat, a declarat, vineri, medicul Bogdan Opriţa.

Opriţa: Militarul internat la Spitalul Floreasca după prăbuşirea elicopterului a fost operat, prognosticul rămâne rezervat

 Căpitanul Cătălin Balmuş, unul dintre cei doi piloţi aflaţi în elicopterul care s-a prăbuşit joi după-amiază, în localitatea Bereşti-Bistriţa din judeţul Bacău, a fost adus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, iar locotenent-comandorul Petru Pricop, celălalt pilot, şi caporalul Doru Nănescu, paramedic, au fost internaţi la Spitalul Militar.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Opriţa, a spus că militarul a fost operat joi noapte, respectiv i-a fost montat un tub de drenaj în cavitatea toracică pentru să se acumulase lichid şi sânge şi i-au fost suturate plăgile produse prin arsuri.

Opriţa a mai spus că starea de sănătate a militarului este stabilă, evoluţia plăgilor şi a arsurilor este favorabilă, dar prognosticul rămâne rezervat, pentru că oricând pot să apară complicaţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oprita-militarul-internat-la-spitalul-floreasca-dupa-prabusirea-elicopterului-a-fost-operat-prognosticul-ramane-rezervat-10654176
10654176
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.