Oprescu: Reparatiile la Maternitatea Giulesti vor incepe luni dimineata

Postat la 21 august 2010 13 afişări

Reparatiile la Maternitatea Giulesti din Capitala, afectata de un incendiu, vor incepe luni dimineata, a anuntat primarul general Sorin Oprescu, el precizand ca a primit acceptul procurorilor pentru a demara lucrarile si ca acestea presupun inclusiv dotarea cu senzori de fum.

"Am primit acceptul procurorilor de a incepe lucrarile de reparatii, astfel ca luni dimineata la 8.30 dam drumul la lucrari", a declarat Sorin Oprescu, sambata, dupa o vizita la Maternitatea Giulesti.Oprescu a precizat ca lucrarile de la unitatea sanitara vor presupune repararea tuturor instalatiilor afectate de incendiul de luni, dar si inlocuirea sistemului de aer conditionat existent cu unul mai performant sau instalarea de senzori de fum.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Oprescu,
reparatii,
Maternitatea Giulesti
/actualitate/oprescu-reparatiile-la-maternitatea-giulesti-vor-incepe-luni-dimineata-6998288
6998288
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.