Oprescu: Primăria nu este de acord cu propunerea ca taxiuri din Ilfov să opereze permanent în Capitală

Postat la 14 februarie 2013 19 afişări

Primarul Sorin Oprescu a declarat, joi, că municipalitatea nu este de acord cu propunerea ca un număr de taxiuri din judeţul Ilfov să opereze permanent în Bucureşti şi a mulţumit Parlamentului pentru că a scos de pe ordinea de zi proiectului de modificare a noii Legi a taximetriei.

"Concret, Primăria Muncipiului Bucureşti nu este de acord cu propunerea ca un număr de taxiuri din judeţul Ilfov să opereze permanent în Bucureşti, această prevedere fiind trecută în proiectul de modificare a noii Legi a taximetriei", a spus primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Edilul şef a a subliniat că, în prezent, în Bucureşti, operează un număr de 1.600 de taxiuri din Ilfov, acest lucru fiind considerat un abuz care realizează o concurenţă neloială celor care îşi desfăşoare activitatea în localitatea în care sunt autorizaţi, adică în Bucureşti.

Potrivit primarului general, în prezent, în Capitală, sunt aproximativ 8.500 de autorizaţii de taxi valabile din anul 2010

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Oprescu,
Primărie,
taxiuri,
Ilfov
/actualitate/oprescu-primaria-nu-este-de-acord-cu-propunerea-ca-taxiuri-din-ilfov-sa-opereze-permanent-in-capitala-10561923
10561923
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.