Oprea, despre partidul anunţat de Dragnea: Au mai fost încercări, dar sunt în zona neparlamentară

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 20 septembrie 2021 18 afişări

Au mai fost şi alţi preşedinţi ai PSD care au avut aceleaşi încercări, dar în prezent sunt în zona neparlamentară, spune purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, despre partidul anunţat de Liviu Dragnea, fost lider al social-democraţilor.

„Nu e o idee nouă în PSD. Au mai fost încercări de a face şi alte formaţiuni politice. Aduc aminte de alţi preşedinţi ai PSD care au avut aceleaşi încercări, aceleaşi demersuri. Astăzi sunt undeva în zona neparlamentară. Bănuiesc că se va întâmpla acelaşi lucru, că nu văd ce ar putea fi nou, astfel încât acest deers să fie de o altă natură”, spune purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Oprea.

El ironizează declaraţia lui Liviu Dragnea potrivit căreia PSD este predat în totalitate preşedintelui României, Klaus Iohannis.

„Primul lucru pe care l-aş spune e că am câştigat alegerile. Suntem aşa de predaţi către orice instituţie, încât le-am făcut în ciudă şi i-am bătut de i-am snopit. Promitem că o să facem la fel şi data viitoare”, spune Oprea.

Purtătorul de cuvânt al PSD spune că nu a simţit vreo influenţă a serviciilor secrete, aşa cum a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, a anunţat că susţine o formaţiune recent înfiinţată în urma demersurilor făcute de Codrin Ştefănescu. Se numeşte Alianţa pentru Patrie, pentru acest partid voi face foarte multe lucruri, a declarat Dragnea, duminică seara, la Realitatea Plus.

Mircea Geoană şi Victor Ponta, foşti lideri PSD, şi-au înfiinţat formaţiuni politice, însă acestea nu se află în prezet în Parlament.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oprea,
dragnea,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.