Operatorul aerian low-cost Wizz Air şi-a anunţat cele mai noi rute. Unde veţi putea zbura în curând din România

Autor: Ioana Matei Postat la 06 septembrie 2019 3815 afişări

Operatorul aerian low-cost Wizz Air şi-a anunţat cele mai noi rute. Unde veţi putea zbura în curând din România

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creştere din Europa şi principalul transportator low cost din Europa Centrala şi de Est, a anunţat că programul său de vară pentru anul viitor de pe aeroporturile româneşti este disponibil începând de astăzi, iar biletele se pot cumpăra de pe sute-ul companiei, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentaţii acesteia.

WIZZ îşi extinde în continuu reţeaua românească şi a anunţat deja 13 rute noi în acest an şi 2 destinaţii noi - Londra Southend şi Edinburgh. Zborurile către capitala Scoţiei şi Londra Southend vor fi operate de la Otopeni. Datorită noilor rute de la Timişoara către Billund, Baden-Baden, Doncaster şi Nuremberg, dar şi Edinburgh şi Londra de pe Bucureşti - Otopeni şi mai mulţi pasageri români pot călători acum cu uşurinţă în Anglia, Scoţia, Danemarca şi Germania.

Cu aceste noi servicii, Wizz Air oferă în prezent un total de 147 de rute spre 20 de ţări cu plecare din România. În sezonul de vară 2020, Wizz Air are peste 670.000 de locuri la vânzare pe rutele româneşti faţă de 2019, ceea ce înseamnă o creştere a capacităţii de 6,7% şi aproximativ 3000 de zboruri în plus.

Primul zbor Wizz Air a decolat de la Târgu Mureş la Budapesta în iulie 2006, iar de atunci, Wizz Air a transportat peste 49 de milioane de pasageri din România. În 2019, Wizz Air a vândut 10 milioane de locuri spre şi din România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
wizz air,
anunt,
romania,
cost,
operator,
otopeni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.