Operatorul aerian low-cost Wizz-Air a anunţat lansarea a două rute noi din Bucureşti şi Cluj - Napoca spre Atena. Unde veţi putea zbura cu 129 lei

Autor: Ioana Matei Postat la 27 martie 2018 47 afişări

Potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei, zborurile spre Atena, capitala Greciei, vor fi operate din Bucureşti în fiecare zi de luni, miercuri, joi, vineri, duminică, iar între 15 iunie şi 15 septembrie, în vârful sezonului de vară, zilnic, în timp ce din Cluj - Napoca se va zbura în fiecare miercuri şi duminică.

Operatorul aerian low-cost Wizz-Air a anunţat lansarea a două rute noi din Bucureşti şi Cluj - Napoca spre Atena. Unde veţi putea zbura cu 129 lei

Preţurile biletelor încep de la 129 de lei din Bucureşti şi 179 de lei din Cluj (pe un singur segment de zbor).

Anul acesta, 8,9 milioane de locuri vor fi puse la vânzare pe rutele sale din ţară, cu 17% mai mult decât anul trecut. Tot în 2018 din România au început sau vor începe să opereze 16 noi rute, iar alte trei noi aeronave se vor alătura flotei Wizz locale, ceea ce face ca numărul total de aparate de zbor să ajungă la 25. În prezent, reţeaua Wizz din România este formată din 146 de rute spre 21 de ţări, inclusiv zborul intern Bucureşti – Cluj -Napoca, iar preţurile încep de la 39.99 de lei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.