Onno Rombouts este noul managing director al Heineken România

Autor: Ioana Mihai Postat la 05 aprilie 2012 190 afişări

Heineken România anunţă numirea lui Onno Rombouts în funcţia de managing director al companiei începând cu 1 iunie 2012. Fostul managing director, Jan Derck van Karnebeek, a fost promovat în funcţia de regional president al Heineken Europa Centrală şi de Est din 1 ianuarie 2012.

Onno Rombouts are o experienţă de aproape 20 de ani în cadrul companiei, timp în care a avut funcţii de conducere în domeniul comercial în ţări din întreaga lume. El şi-a început cariera în cadrul Heineken Olanda, a ocupat apoi diverse funcţii de conducere în cadrul companiei Vrumona, divizia de soft drinks, devenind apoi country manager al companiei în Republica Dominicană.

În 2002, Onno s-a alăturat operaţiunilor companiei din Europa Centrală şi de Est, fiind numit apoi marketing and sales director al filialei din Ungaria, unde a avut un rol crucial în succesul integrării fabricii Amstel Ungaria şi Brau Union Ungaria. În 2006 a fost numit general manager al Surinaamse Brouwerij NV, care a cunoscut o importantă creştere a cotei de piaţă sub conducerea sa.

Înainte de sosirea în România, Onno Rombouts a ocupat funcţia de managing director, export and director regional commerce al Heineken Asia Pacific Pte Ltd., în Singapore. Sub conducerea sa, profitul companiei pe pieţele de export din Asia a crescut cu peste 100%, cota de piaţă a brandului de bere Heineken s-a mărit în toate marile pieţe asiatice, între care Vietnam, Taiwan şi China.

"Aştept cu nerăbdare această nouă provocare", a declarat Onno Rombouts.

Heineken este cea mai mare companie producătoare de bere din Europa şi a treia din lume ca volum de bere vândută. Compania are 4 fabrici în România, situate în Miercurea Ciuc, Constanţa, Craiova şi Mureş şi 1.100 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/onno-rombouts-este-noul-managing-director-al-heineken-romania-9482618
9482618
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.