Omul de afaceri Ştefan Mandachi, despre accidentul din Iaşi: „Chiar acolo, unde a avut loc carnajul, ar fi trebuit să fie o autostradă mare. Şapte oameni aşezaţi direct în sicrie pe şoselele Moldovei”

Postat la 01 februarie 2022 976 afişări

Omul de afaceri Ştefan Mandachi, despre accidentul din Iaşi: „Chiar acolo, unde a avut loc carnajul, ar fi trebuit să fie o autostradă mare. Şapte oameni aşezaţi direct în sicrie pe şoselele Moldovei”

Omul de afaceri Ştefan Mandachi a postat un mesaj în urma tragicului accident din Iaşi, unde au murit şapte persoane. „Încă 7 oameni aşezaţi în sicrie direct de pe şoselele Moldovei!”

Promotorul Autostrăzii Moldovei a critica lipsa autostrăzilor din zona respectivă.

„7 vieţi au fost curmate azi! 7 familii au rămas distruse pe viaţă! 7 oameni morţi într-un accident pe o şosea tipică Moldovei. Şosele moldoveneşti, cum de altfel sunt absolut toate şoselele din Moldova: groaznice!” , a scris el.

„Nicio silabă că în acel loc trebuia să fie o autostradă! Nicio literă despre ipocrizia întregului Guvern”

„Imediat, Ministerul de Interne face o postare: «STOP! Este mult prea mult…DEMULT ESTE MULT PREA MULT! Vă rugăm insistent! CONDUCEŢI PREVENTIV! Asiguraţi-vă temeinic atunci când intraţi în depăşire! ÎNŢELEGEŢI O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA!» Nicio silabă că în acel loc trebuia să fie o AUTOSTRADĂ! Nicio literă despre ipocrizia întregului Guvern, care a lăsat Moldova în paragină, care a nenorocit o întreagă regiune şi din vina căruia s-a petrecut accidentul.

Da, vinovaţii morali pentru că azi sunt în sicrie 7 români, subliniez, PE LÂNGĂ VITEZOMANI, sunt cei care au condus toate Guvernele din 1990 până azi, inclusiv cel care guvernează în 1 februarie 2022, care erau obligaţi să construiască acolo o AUTOSTRADĂ cu 3 benzi pe sens. Chiar acolo, unde a avut loc carnagiul, ar fi trebuit să fie o autostradăăă maaaree!”, a mai scris Ştefan Mandachi.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
moldova,
accident

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.