Omul de afaceri Nikolaus Mann, trimis în judecată pentru devalizarea grupului Aton

Postat la 23 aprilie 2013 27 afişări

Omul de afaceri timişorean Nikolaus Mann a fost trimis în judecată, alături de alte şase persoane şi de SC Euromobille SRL, pentru delapidarea firmelor din grupului Aton, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 33 de milioane de euro.

Omul de afaceri Nikolaus Mann, trimis în judecată pentru devalizarea grupului Aton

 Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Timişoara au dispus trimiterea în judecată a lui Nikolaus Mann (56 de ani), cu cetăţenie română şi germană, precum şi a firmei controlate de acesta, SC Euromobille SRL Timiş, pentru delapidare cu consecinţe deosebit grave, gestiune frauduloasă, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare de bani.

În acelaşi dosar vor mai fi judecaţi Tunea Daniel, Cipleu Mihaela, Mois Cristian, Ivănescu Lucian, Popa Dan şi Morariu Violeta, acuzaţi că au aderat la grupul infracţional constituit de Nikolaus Mann cu scopul devalizării patrimoniului persoanelor juridice din grupul de firme Aton.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/omul-de-afaceri-nikolaus-mann-trimis-in-judecata-pentru-devalizarea-grupului-aton-10785427
10785427
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.