Omul de afaceri Constantin Spak a fost gasit mort

Postat la 10 aprilie 2011 66 afişări

Constantin Spak, proprietarul producatorului de mezeluri Spak Groupe din judetul Olt, a fost gasit mort in incinta fermei sale din comuna Valea Mare, din primele cercetari ale politistilor reiesind ca moartea a fost cauzata prin injunghiere cu un cutit in inima.

"Din primele cercetari, echipa operativa a Politiei Slatina a constatat ca victima si-a aplicat trei lovituri de cutit in inima. Nu sunt suspiciuni cu privire la decesul persoanei", a declarat comisar-sef Elena Tinca, din cadrul Inspectoratului de Politie a Judetului Olt, citata de MEDIAFAX.

Spak a fost gasit mort in baie sambata de catre sotia sa, care a anuntat politia.

Constantin Spak suferise anul trecut un transplant de ficat si suferea de cancer. Omul de afaceri are doi fii, Iulius Spak, care este consilier in Consiliul Local Slatina, si Traian, logodnicul canteretei Andreea Antonescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Constantin Spak,
sinucidere,
politie,
mezeluri,
Olt
/actualitate/omul-de-afaceri-constantin-spak-a-fost-gasit-mort-8143383
8143383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.