Omar Hayssam: Cer justiţiei române şi autorităţilor internaţionale redeschiderea tuturor dosarelor mele

Postat la 31 iulie 2013 45 afişări

Omar Hayssam a arătat miercuri, la Tribunalul Bucureşti, unde se judecă propunerea de arestarea preventivă a lui pentru înşelăciune şi delapidare, că solicită atât justiţiei române, cât şi autorităţilor internaţionale, să-i fie redeschise toate dosarele, pentru "aflarea tuturor adevărurilor".

Omar Hayssam: Cer justiţiei române şi autorităţilor internaţionale redeschiderea tuturor dosarelor mele

 Hayssam a fost adus miercuri la Tribunalul Bucureşti pentru judecarea propunerii de arestare preventivă făcută de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) în dosarul în care este acuzat de înşelăciune şi delapidare.

În sala de judecată, el a arătat că este încă traumatizat în urma acţiuni de aducere a sa în România şi că mai vrea timp pentru angajarea unui avocat şi pentru pregătirea apărării.

Hayssam a mai spus, răspunzând la întrebările instanţei, că abia în cursul zilei de marţi a a putut lua legătura cu familia sa şi că tot marţi i-a fost adusă la cunoştinţă citaţia în acest dosar.

"Vreau redeschiderea tuturor dosarelor mele, pentru aflarea tuturor adevărurilor. În acest dosar nu ştiu despre ce este vorba", a mai declarat Hayssam, în sala de judecată.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/omar-hayssam-cer-justitiei-romane-si-autoritatilor-internationale-redeschiderea-tuturor-dosarelor-mele-11184823
11184823
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.