Oltchim poate fi inclusa pe lista companiilor cu management privat, alaturi de Hidroelectrica si CNH

Postat la 19 iulie 2011 18 afişări

Combinatul chimic Oltchim Ramnicu Valcea (OLT) poate fi inclus pe lista companiilor de stat pentru care Guvernul va introduce management privat, alaturi de Hidroelectrica si Compania Nationala a Huilei (CNH), a declarat marti ministrul Economiei, Ion Ariton.

El a precizat ca lista companiilor de stat cu management privat ar urma sa fie stabilita in toamna acestui an. La inceputul lunii iunie, ministrul a declarat ca primele companii in care se va incerca noul concept de management privat "este posibil" sa fie Hidroelectrica si Compania Nationala a Huilei, noua forma de conducere urmand sa fie implementata din toamna. El a sustinut atunci ca detaliile proiectului nu sunt stabilite, putand fi vorba chiar de trei companii pilot pentru implementarea unui management privat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oltchim-poate-fi-inclusa-pe-lista-companiilor-cu-management-privat-alaturi-de-hidroelectrica-si-cnh-8506709
8506709
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.