Oficial SUA: Finanţarea pentru operaţionalizarea Bazei Deveselu a fost deja asigurată

Postat la 01 mai 2013 30 afişări

Secretarul de stat în MAE Bogdan Aurescu s-a întâlnit, miercuri, cu Frank Rose, adjunct al asistentului secretarului de stat SUA pentru apărare, oficialul american afirmând că la nivelul Congresului a fost asigurată deja finanţarea pentru operaţionalizarea Bazei Deveselu la orizontul anului 2015.

Oficial SUA: Finanţarea pentru operaţionalizarea Bazei Deveselu a fost deja asigurată

"Secretarul de stat pentru afaceri strategice Bogdan Aurescu a avut astăzi, 1 mai 2013, o întrevedere cu Frank Rose, adjunct al asistentului secretarului de stat al SUA pentru politică de apărare şi spaţială, cu ocazia prezenţei sale la Bucureşti pentru participarea la a 9-a Conferinţă internaţională privind apărarea antirachetă (Bucureşti, 30 aprilie-3 mai 2013). Cei doi oficiali au discutat despre ultimele evoluţii legate de dezvoltarea proiectului româno-american privind participarea României la Abordarea Adaptivă în Etape privind Apărarea împotriva Rachetelor Balistice în Europa (European Phased Adaptive Approach – EPAA), precum şi despre evoluţiile la nivel NATO, respectiv în dialogul cu Federaţia Rusă pe acest subiect", informează MAE într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oficial-sua-finantarea-pentru-operationalizarea-bazei-deveselu-a-fost-deja-asigurata-10828199
10828199
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.