Octavian Jurma: Omicron nu este un porumbel al păcii, este un troian care poate ucide

Autor: Petru Mazilu Postat la 13 ianuarie 2022 49 afişări

Octavian Jurma: Omicron nu este un porumbel al păcii, este un troian care poate ucide

Medicul Octavian Jurma trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte varianta Omicron a coronavirusului. Nu este un porumbel al păcii, este un troian pe care îl invităm în casele noastre ca vaccin natural şi care poate ucide, susţine specialistul timişorean.

Octavian Jurma îi critică pe cei care anunţă că tulpina Omicron este mult mai blândă decât variantele anterioare.

„De fiecare dată când aud la televizor în România "varianta Omicron este mult mai blanda decât..." mă apucă disperarea. Formulă corectă este "varianta Omicron este mult mai blanda decât varianta Delta în ţările cu rată mare de vaccinare"! În România au murit 3% dintre cei infectaţi în valul Delta. În Danemarca au ajuns în spital 1% din cei infectaţi. Adică într-o ţară puternic vaccinată Delta a spitalizat 1% din cei infectaţi (că o gripă contemporană), iar într-o ţară puternic nevaccinata Delta a ucis 3% (că o molima medievală)”, a explicat Jurma.

Varianta Omicron este foarte periculoasă şi poate ucide, avertizează Octavian Jurma.

„Deci "mult mai blândă" înseamnă în cele mai fericit caz pentru România, că "doar" jumătate din cei care sunt spitalizaţi vor avea nevoie de terapie intensivă, nicidecum că "pandemia s-a terminat şi asta e valul de adio." Omicron nu este un porumbel al păcii între omenire şi pandemia care ne asediază de 2 ani. Omicron este un troian aparent benefic pe care îl invităm în casele noastre ca "vaccin natural" dar care poate ucide, chiar aşa blând cum pare, 1% din cei confirmaţi în România”, a adăugat specialistul.

Vaccinarea este singura soluţia în faţa valului Omicron, mai spune Jurma.

„Infectarea nu este niciodată mai bună decât vaccinarea. Vă daţi seama că aceşti oameni încearcă să vă convingă să vă vaccinaţi cu un "vaccin natural" care ucide sigur 1 din 100, dar vă sperie şi va ţin departe de un vaccin medical care poate reduce riscul de deces de mii de ori in cazul infectării cu "vaccinul natural"?”, este concluzia lui Octavian Jurma.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
octavian jurma,
omicron,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.