Obama: Tăierile bugetare stupide vor costa locuri de muncă

Postat la 02 martie 2013 13 afişări

Preşedintele american Barack Obama a declarat vineri, după un nou eşec al negocierilor pentru buget între liderii Congresului, că tăierile bugetare stupide care vor intra automat în vigoare vor costa locuri de muncă şi vor afecta economia Statelor Unite.

Obama: Tăierile bugetare stupide vor costa locuri de muncă

 Obama vrea să evite blocarea activităţii guvernului, el sugerând că este dispus să accepte, temporar, reducerea cheltuielilor de ordinul miliardelor de dolari care vor fi aplicate începând de vineri, transmite MarketWatch.

Obama a vorbit după ce liderii Congresului reuniţi vineri la Casa Albă nu au reuşit să ajungă la o înţelegere în privinţa bugetului, pentru evitarea măsurilor automate de reducere a cheltuielilor guvernamentale cu 85 miliarde de dolari.

Preşedintele a avertizat că tăierile bugetare stupide vor costa locuri de muncă şi vor avea un impact negativ asupra economiei americane, el acuzându-i pe adversarii republicani că sunt responsabili de această situaţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/obama-taierile-bugetare-stupide-vor-costa-locuri-de-munca-10624836
10624836
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.